VIJESTI


Novo sanitetsko vozilo za Dom zdravlja Novi Travnik!

18 kolovoza, 2022

 

U okviru realizacije projekta Ministarstva ŽSB/SBŽ “Pomoć u nabavi sanitetskih vozila za Domove zdravlja” u vrijednosti od 700 tisuća KM za osam Domova zdravlja, i Dom zdravlja Novi Travnik bogatiji je za jedno novo sanitetsko vozilo..

Zajedničkim financijskim sredstvima Ministarstva zdravstva ŽSB/SBŽ, Općine Novi Travnik i iz vlastitih sredstava Doma zdravlja Novi Travnik nakon provedene zakonske procedure nabavljeno je sanitetsko vozilo.

Vozni park Doma zdravlja od početka ovog tjedna raspolaže s novim sanitetskim vozilom opremljenim najsuvremenijom medicinskom opremom marke Volkswagen T6 čije će korištenje uveliko pomoći u radu Službe Hitne medicinske pomoći, a korisnicima-pacijentima kod teških i hitnih stanja omogućiti sigurniji, brži i kvalitetniji prijevoz do bolnice i kliničkih centara.

“Zahvaljujem se Ministarstvu zdravstva ŽSB/SBŽ na čelu s ministrom Antom Matićem, Općini Novi Travnik i načelniku Stjepanu Duji za ovaj značajan projekt, te očekujem potporu i suradnju za druge i slične projekte koji doprinose jačanju zdravstvene zaštite na području naše općine,” istaknula je za naš portal ravnateljica Doma zdravlja Novi Travnik, prim. mr. sc. Ivanka Mađar-Šimić.

 

 


© 2020 DOM ZDRAVLJA – Novi Travnik